Previous
Next


5H4M KOTA KINABALU – KUNDASANG (ISLAND HOPING)

HARI 1: KUALA LUMPUR – KOTA KINABALU

Ketibaan di Lapangan Terbang Kota Kinabalu. Anda akan dijemput oleh wakil syarikat dan bergerak ke Singgah di Jambatan Tamparuli yang merupakan simbolik pekan Tamparuli. Selepas itu, bertolak terus ke Kundasang (2 jam). Singgah sebentar di Pekan Nabalu sebelum ke Kinabalu National Park (optional) untuk bergambar berlatarkan Gunung Kinabalu. Kemudian anda akan dibawa ke Pekan Kundasang dan check in di penginapan Kundasang.

 

HARI 2: KUNDASANG – KOTA KINABALU

Sarapan pagi. Anda akan dibawa melawat Desa Cattle Farm yang dipanggil New Zealand Sabah kerana pemandangannya. Selepas itu, anda akan melawat Rabbit Farm, salah satu tarikan pelancong berlaratkan gunung Kinabalu. Seterusnya, melawat ke Sabah Tea Garden dan Fish Spa Village untuk pengalaman Spa ikan di sungai nyaman. Anda juga akan melawat Poring Hot Spring & pengalaman Canopy Walk (optional) di hutan Kinabalu. Pulang ke penginapan Kundasang

HARI 3: KOTA KINABALU 

Sarapan pagi dan checkout lewat. Anda akan bergerak ke Kota Kinabalu. Singgah di Menara Yayasan Sabah (juga dikenali Menara Tun Mustapha). Kemudian melawat dan Masjid Terapung yang terkenal kerana kelihatan seolah terapung dipermukaan air. Seterusnya, anda akan dibawa menikmati pemandangan matahari terbenam di Tanjung Aru. Makan malam Seafood di Todak Seafront (optional). Check in di penginapan kota kinabalu.

 

HARI 4: KOTA KINABALU – ISLAND HOPING
Sarapan pagi dan bertolak ke Jeti Jesselton Point. Terokai keindahan hidupan marin Sabah di 2 buah pulau di Taman Marin Tunku Abdul Rahman. Perhentian pertama anda adalah di Pulau Mamutik. Terkenal dengan pasir yang putih, disini anda boleh melakukan aktiviti sukan air (optional activity). Seterusnya, anda akan ke Pulau Manukan sebelum bertolak semula ke Jesselton Point. Makan malam & pulang ke hotel berehat atau aktiviti free & easy.

HARI 5: KOTA KINABALU – KUALA LUMPUR* Aturcara boleh dipinda kerana keadaan yang tidak dijangka tetapi tempat untuk dikunjungi tetap sama

Senarai Harga (KK-KUNDASANG 5H4M ISLAND HOPING)

Pax

Adult / CWB

Child No Bed

2

RM 1,379

RM 1,019

3-4

RM 1,149

RM 789

5-6

RM 959

RM 599

7-9

RM 879

RM 519

*Harga tertakluk kepada setiap orang termasuk kanak-kanak

 

PAKEJ TERMASUK:

  • Penginapan Hotel 2-3 bintang lengkap sarapan pagi (Kota Kinabalu)
  • Penginapan Hotel 2-3 bintang lengkap sarapan pagi (Kundasang)
  • Tiket lawatan seperti yang tertera dalam jadual
  • Airpot Transfer
  • Pengangkutan Van selesa 4 hari
  • Driver cum tourguide

TIDAK TERMASUK:

  • Tiket Penerbangan
  • Kinabalu Park (RM15) / Canopy Walk (RM5) atau lawatan optional lain yang tidak dinyatakan
  • Kos makan tengahari dan makan malam (kos anggaran RM10-20/Meals)
  • Insuran perjalanan

 

 

 

Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

( Tour Operation )
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.