PAKEJ PILIHAN ANDA

RINGKASAN BANGKOK

Setibanya di Bangkok, anda akan disambut oleh pemandu pelancong. Lawatan dimulakan dengan melintasi Chaophaya River dan melawat Wat Arun Temple.

 

Seterusnya, anda akan menuju ke Wat Saket Golden Mountain Temple dan MBK Mall untuk membeli-belah. Malamnya, anda akan bersiar-siar di Asiatique Riverfront Night Market sebelum mendaftar masuk ke hotel di Bangkok untuk berehat.

 

Selepas sarapan dan check out, lawatan dimulakan dengan melawat Big Bee Farm & Gallery Historical. Kemudian, perjalanan diteruskan ke Great and Grand Sweet Destination. Selepas itu, anda akan mengunjungi Nong Nooch Village untuk menyaksikan Thai Cultural Show. Destinasi seterusnya ialah Pattaya Big Buddha dan Terminal 21 Village Mall. Hari berakhir dengan daftar masuk ke hotel di Pattaya untuk berehat.

 

Selepas sarapan dan check out, anda akan mengunjungi Pattaya Floating Market dan Erawadee Herb OTOP. Perjalanan diteruskan ke Gems Gallery dengan menaiki Dark Train Ride. Kemudian, anda akan melawat King Power Duty Free Mall dan Jodd Fair Night Market sebelum kembali ke Bangkok dan mendaftar masuk ke hotel untuk berehat.

 

Selepas sarapan, lawatan bermula dengan mengunjungi Harajuku Thailand. Kemudian, anda akan menuju ke The Icon Siam & Sook Siam untuk bersiar-siar dan membeli-belah. Pada waktu malam, anda akan menikmati makan malam istimewa di atas kapal pelayaran di Chaophaya River sebelum kembali ke hotel untuk berehat.

 

Selepas sarapan dan check out, anda akan bertolak ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang.

Semoga perjalanan ini memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan!

6 SEBAB UTAMA VVIP DAN ARTIS GEMAR PILIH LURIMA TRAVEL

Jadual Trip Flexible

Jadual trip boleh diubah suai mengikut keperluan dan citarasa pelancong

Penginapan Selesa & Strategik

Penginapan terletak di lokasi dekat dengan tarikan pelancong, serta selesa dan sesuai untuk keluarga

Tiada Tourist Trap

Lurima Travel tidak bawa anda ke ‘tempat paksa beli’ . Tiada lawatan ke tempat shopping scam, ceramah jualan atau barangan mahal yang tidak sepatutnya.

Cekap & Berpengalaman

Semua trip diuruskan sendiri oleh team kami yang tinggal dan menetap di negara tersebut. Pengalaman tinggal dan bekerja di setiap negara ini menjamin kelancaran trip dan pengalaman percutian yang berbaloi

Tiada Caj Tersembunyi

Tawaran harga mampu milik mengikut pakej dan tiada caj tersembunyi.

Halal & Muslim Friendly

Kami bawa ke restoran yang diyakini Halal dan Muslim Friendly. Waktu solat juga terjaga.