Previous
Next


4H2M KOTA KINABALU – KUNDASANG (ISLAND HOPING)

HARI 1: KUALA LUMPUR – KOTA KINABALU

Ketibaan di Lapangan Terbang Kota Kinabalu. Anda akan dijemput oleh wakil syarikat dan bergerak ke Menara Yayasan Sabah (juga dikenali Menara Tun Mustapha). Kemudian melawat dan Masjid Terapung yang terkenal kerana kelihatan seolah terapung dipermukaan air. Singgah di Jambatan Tamparuli yang merupakan simbolik pekan Tamparuli. Selepas itu, bertolak terus ke Kundasang (2 jam). Singgah sebentar di Pekan Nabalu sebelum ke Kinabalu National Park (optional) untuk bergambar berlatarkan Gunung Kinabalu. Kemudian anda akan dibawa ke Pekan Kundasang dan check in di penginapan.

 

HARI 2: KUNDASANG – KOTA KINABALU

Sarapan pagi. Anda akan dibawa melawat Desa Cattle Farm yang dipanggil New Zealand Sabah kerana pemandangannya. Seterusnya, melawat ke Sabah Tea Garden dan Fish Spa Village untuk pengalaman Spa ikan di sungai nyaman. Anda juga akan melawat Poring Hot Spring & pengalaman Canopy Walk (optional) di hutan Kinabalu sebelum bertolak ke Kota Kinabalu. Setelah tiba di Kota Kinabalu, anda akan dibawa menikmati pemandangan matahari terbenam di Tanjung Aru. Makan malam Seafood di Todak Seafront (optional). Check in di penginapan & aktiviti free & easy.

 

HARI 3: KOTA KINABALU – ISLAND HOPING

Sarapan pagi dan bertolak ke Jeti Jesselton Point. Terokai keindahan hidupan marin Sabah di 2 buah pulau di Taman Marin Tunku Abdul Rahman. Perhentian pertama anda adalah di Pulau Mamutik. Terkenal dengan pasir yang putih, disini anda boleh melakukan aktiviti sukan air (optional activity). Seterusnya, anda akan ke Pulau Manukan sebelum bertolak semula ke Jesselton Point. Makan malam & pulang ke hotel berehat atau aktiviti free & easy.

 

HARI 4: KOTA KINABALU – KUALA LUMPUR
Sarapan pagi. Checkout penginapan dan anda akan dibawa ke Pasar Filipin serta Jamilah Jewellery untuk pembelian cenderamata sebelum bertolak ke Lapangan terbang kota kinabalu

* Aturcara boleh dipinda kerana keadaan yang tidak dijangka tetapi tempat untuk dikunjungi tetap sama

 

Senarai Harga (KK-KUNDASANG 4H3M ISLAND HOPING)

Pax

Adult / CWB

Child No Bed

2

RM 1,109

RM 849

3-4

RM 929

RM 669

5-6

RM 789

RM 529

7-9

RM 729

RM469

*Harga tertakluk kepada setiap orang termasuk kanak-kanak

 

PAKEJ TERMASUK:

  • Penginapan 2 malam  Hotel 2-3 bintang lengkap sarapan pagi (Kota Kinabalu)
  • Penginapan 1 malam Hotel 2-3 bintang lengkap sarapan pagi (Kundasang)
  • Tiket lawatan seperti yang tertera dalam jadual
  • Airpot Transfer
  • Pengangkutan Van selesa 4 hari
  • Driver cum tourguide

TIDAK TERMASUK:

  • Tiket Penerbangan
  • Kinabalu Park (RM15) / Canopy Walk (RM5) atau lawatan optional lain yang tidak dinyatakan
  • Kos makan tengahari dan makan malam (kos anggaran RM10-20/Meals)
  • Insuran perjalanan

 

 

 

Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

( Tour Operation )
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.