PAKEJ PERCUTIAN KE INDIA PILIHAN ANDA

PAKEJ PILIHAN ANDA

RINGKASAN KASHMIR

Delhi merupakan ibu negara india dan mempunyai penduduk lebih 12.25 juta penduduk di delhi sahaja. Di Srinagar pula salah satu kota terbesar di India tanpa majoriti hindu. Bandar ini terkenal dengan tasik dan perahu. juga dikenali kraftangan tradisional Kashmir. 

 

Antara tempat menarik di Delhi & Srinagar adalah Taj Mahal, Agra Fort, Jama Masjid, Qutub Minar, Pahalgam, Gulmarg, Sonamarg, bermalam di Houseboat dan Shikara Ride. 

 

Aktiviti menarik di Srinagar adalah menaiki kuda di Pahalgam dan juga Gulmarg. Melawat ke kilang carpet, menaiki Shikara ride sampan dari houseboat penginapan dan menyusuri sepanjang Dal Lake yang cukup luas, melawat Taj Mahal yg dianggap sebagai antara 7 keajaiban dunia.

6 SEBAB UTAMA VVIP DAN ARTIS GEMAR PILIH LURIMA TRAVEL

Jadual Trip Flexible

Jadual trip boleh diubah suai mengikut keperluan dan citarasa pelancong

Penginapan Selesa & Strategik

Penginapan terletak di lokasi dekat dengan tarikan pelancong, serta selesa dan sesuai untuk keluarga

Tiada Tourist Trap

Lurima Travel tidak bawa anda ke ‘tempat paksa beli’ . Tiada lawatan ke tempat shopping scam, ceramah jualan atau barangan mahal yang tidak sepatutnya.

Cekap & Berpengalaman

Semua trip diuruskan sendiri oleh team kami yang tinggal dan menetap di negara tersebut. Pengalaman tinggal dan bekerja di setiap negara ini menjamin kelancaran trip dan pengalaman percutian yang berbaloi

Tiada Caj Tersembunyi

Tawaran harga mampu milik mengikut pakej dan tiada caj tersembunyi.

Halal & Muslim Friendly

Kami bawa ke restoran yang diyakini Halal dan Muslim Friendly. Waktu solat juga terjaga.